Vovas

De VOVAS (Vereniging van onafhankelijke Volkswagen en Audi specialisten) is een nog jonge groep van onafhankelijke autobedrijven die gespecialiseerd is in Volkswagen, Audi, Seat of Škoda. De leden delen gezamenlijke kennis en ervaring. Dat levert synergievoordelen op en met unieke producten en diensten zijn de leden in staat hun klanten professioneel te bedienen.

Voor de VOVAS voert APPRHBB de volgende werkzaamheden uit:

  • Deelnemers- en financiële administratie
  • Faciliteren en notuleren van vergaderingen
  • Secretariaatsvoering
  • Organisatie van evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen

www.vovas.nl

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.