VKGO

Samen sterk, kennis delen en sociale contacten. De missie van de Vkgo is het helpen van ondernemers in de communicatieketen om succesvol te zijn door actieve samenwerking te bevorderen, te begeleiden en daarmee verandering te bewerkstelligen.
Vkgo stelt zich ten doel de contacten tussen kleinere grafische ondernemers te faciliteren. Wij organiseren bijeenkomsten en nodigen interessante gesprekspartners uit. Tevens dragen wij zorg voor het doorgeven van ondernemerskennis (Speakerscorner) en het onderhouden van de sociale contacten (Selfcaredag) en het faciliteren van trainingen. (Vkgo Academie)

Met ca. 320 leden is de vkgo een zeer actieve vereniging voor en door leden.

Voor de Vkgo beheert APPRHBB het secretariaat.

www.vkgo.nl

 

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.