Vereniging voor Image Professionals (VIP)

VIP is dé vereniging voor Image professionals in Nederland en België. Je doet bij VIP inspiratie op en je leert (nieuwe) collega’s kennen. Onder Image professionals verstaat de VIP professionals die een bijdrage leveren aan het vinden van balans tussen uiterlijke kenmerken en persoonlijkheid. Hieronder wordt verstaan: image consultants, kleur- en/of stijlconsulenten, personal shoppers, personal styliste, mode-ontwerp(st)ers of visagisten. Trainers op het gebied van kleur-of stijlanalyse, stijl, make-up, lichaamstaal en omgangsvormen behoren ook tot deze groep.

APPRHBB verzorgt voor VIP de financiële administratie:

  • Het versturen van de contributienota’s via de mail en incasseren via automatische incasso
  • Het versturen van nota’s voor de deelname aan betaalde bijeenkomsten of andere debiteuren
  • Debiteurenbeheer (versturen van aanmaningen en in overleg eventueel nabellen)
  • Verwerken van crediteuren en boeken van de bank
  • Ieder kwartaal een rapportage waarbij de laatste kwartaalrapportage de jaarrekening betreft

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.