Stichting SKKB

De Stichting Stimulering Kennisontwikkeling Kwaliteitsbeheersing Bouwconstructies (SKKB) verleent door middel van subsidies een bijdrage aan het stimuleren van ontwikkelingen, onderwijs en kennisoverdracht op het gebied van kwaliteitsbeheersing in met name de betonbouw. Stichting SKKB beschouwt het leveren en beheersen van kwaliteit als een belangrijke garantie voor een veilige en duurzaam gebouwde omgeving.

Voor de SKKB voert APPRHBB de volgende werkzaamheden uit:

  • Secretariaat
  • Financiële administratie

www.skkb-info.nl

 

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.