FARM Rational Management

Mijn naam is Frank Agterberg. Ik kan uw volgende Directeur/Algemeen manager zijn voor het ontwikkelen en implementeren van uw visie, strategie en/of (re-) organisatie. Op basis van mijn drijfveren ‘sleutelfiguur’ en ‘bouwer’ en op basis van opleiding en ervaring in Business Management, Innovatie, Duurzame Energie en Public Affairs vervul ik uw opdracht en/of beantwoord ik uw vraag. Ik zet daartoe mijn competenties en netwerk in. Ik ken het speelveld van bedrijfsleven, overheid & politiek, de kennissector en maatschappelijke spelers. Ik bouw bruggen en mobiliseer mensen, middelen en kennis.

www.frankagterberg.nl

Voor FARM voert APPRHBB de volgende werkzaamheden uit:

Agendabeheer

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.