AIA

Het administratiebureau Administratie Instemmingen Antenneconvenant (AIA) en voert in opdracht van de mobiele operators de rol van Teller uit zoals die is beschreven in artikel 5 van het Antenneconvenant d.d. 28 september 2010.

Het bureau AIA is een onafhankelijk ISO gecertificeerd administratiebureau en maakt onderdeel uit van Instituut voor Certificering, Examinering en Competentieregistratie.

Voor AIA voert APPRHBB de volgende werkzaamheden uit:

  • Inplannen en afnemen van examens
  • Beschikbaar stellen van examen lokalen
  • Bijhouden van registers
  • Onafhankelijke telling voor Administratieve Instemming Antenneconvenant

www.administratieinstemmingenantenneconvenant.nl

Opdrachtgevers

Diversiteit en verscheidenheid

Bij  APPR Hét Brancheburo kan iedere organisatie terecht, van welke omvang die ook is en uit welke sector die ook komt. We hebben alle disciplines in huis om op ieder vlak organisaties te ontwikkelen en van dienst te zijn. We hanteren modellen voor grotere en kleinere organisaties.

Uit verschillende sectoren

Binnen ons opdrachtgeversbestand zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd: de (semi)gezondheidszorg, bouw, techniek, voeding, industrie, overheid en dienstverlening. Organisaties kunnen paritaire commissies zijn, patiënten- en beroepsverenigingen of brancheorganisaties uit verschillende sectoren. Maar ook voor particuliere bedrijven zijn we actief op het gebied van communicatie of secretariaatswerkzaamheden.