Webinar ‘lunch’bijeenkomst Vexpan

Na het succes van de eerste online Vexpan lunchbijeenkomst van 14 mei jl. zal op donderdag 3 september van 11.00 – 12.00 uur de tweede online Vexpan lunchbijeenkomst plaatsvinden. Tijdens de lunchbijeenkomst zal Esther van der Meer, managing director van Parkmobile* dieper ingaan op de parkeerbarometer van de PARK NOW Group.

PARKEERBAROMETER

De Parking Barometer van de PARK NOW Group is gebaseerd op de parkeerdata uit Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In de barometer wordt, op basis van de parkeertransacties die gedaan zijn via de apps van de PARK NOW Group, de ontwikkeling van de automobiliteit voor, tijdens en na de coronacrisis zichtbaar. Uit de barometer blijkt bijvoorbeeld dat Europa weer in beweging komt en inwoners weer betaald gaan parkeren.

Esther van der Meer van de PARK NOW Group zal tijdens de webinar de werking van de barometer toelichten. Daarbij komt de betrouwbaarheid van de parkeerdata aan bod en wordt breder gekeken dan de coronacrisis door in te gaan op de structurele inzetbaarheid van de barometer.

De lunchbijeenkomst zal plaatsvinden als webinar. De link voor het deelnemen aan de webinar ontvangt u na inschrijving.

U kunt zich hier aanmelden.