Vexpansie 4 – 2019

Vexpansie 4 is verschenen!

Vexpansie is het officiële ledenmagazine van Vexpan, maar ook hét vakblad voor de professional in parkeren, een onmisbaar middel voor professionals in de parkeersector om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van parkeren in de meest ruime zin. Vexpansie komt mede tot stand door een redactiecommissie. Vanuit APPR Hét Brancheburo wordt de commissie professioneel ondersteund door onze uitgeverij. Naast de eindredactie zijn wij ook verantwoordelijk voor de vormgeving van het blad.

In Vexpansie 4 onder andere artikelen over: Het nationaal Parkeercongres op 10 oktober in Rotterdam, nieuwe aanbeveling verlichting en parkeertarieven.

Vexpansie online lezen

Hieronder kunt u Vexpansie online lezen. U kunt het blad ook schermvullend vergroten.

Adverteren in Vexpansie

Met Vexpansie hebt u een optimaal bereik: u bereikt opdrachtgevers in de parkeerbranche (overheden), exploitanten en beheerders en toeleveranciers, van projectontwikkeling tot afrekensystemen. Het is het officiële ledenmagazine van Vexpan, een gerenommeerde organisatie op het gebied van parkeren en  wordt geschreven voor en door de parkeerprofessional. Vexpansie wordt daarom goed gelezen.

Voor informatie inzake adverteren en het opvragen van de mediakaart kunt u contact opnemen met:

Herman Wessels, 035 694 28 78 herman@apprhbb.nl

Publiceren in Vexpansie? Neem dan contact op met:

Eindredactie: Anya Vos, 035 694 28 78 anya@apprhbb.nl