Vacature: Marketing- en communicatiestage

Stagiair(e) Marketing en Communicatie bij APPR Hét Brancheburo

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die bij diverse projecten ondersteunt op het gebied van marketing en communicatie, in de breedste zin van het woord.

APPR Hét Brancheburo (APPR-HBB) in Naarden (NH) adviseert en ondersteunt zo’n veertig branche-, belangen- en patiëntenorganisaties in de zakelijke dienstverlening, industrie, handel en zorg & welzijn. Belangenbehartiging, communicatie, beleidsondersteuning en officemanagement zijn daarbij de kerndiensten.

Stageomschrijving

Als stagiair(e) draai je mee in het communicatieteam van APPR Hét Brancheburo en verricht je daarbij zelfstandig een aantal werkzaamheden. Het gaat om een fulltime meewerkstage.

Glutenvrije Pietenproject

Het project waar je aan mee gaat werken is het Glutenvrije Pieten-project, dat APPR-HBB uitvoert in opdracht van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV). De NCV is een van de snelst groeiende patiëntenverenigingen van Nederland. Bijna 17.000 volwassenen en kinderen zijn aangesloten. Naar schatting hebben in ons land 160.000 mensen een glutenintolerantie en dat aantal groeit snel. Speciaal voor kinderen met een glutenintolerantie zorgt de NCV er in de Sinterklaasperiode voor dat ook zij een onbezorgd glutenvrij Sinterklaasfeest kunnen vieren, dankzij speciale Glutenvrije Pieten en glutenvrije pepernoten. Samen met een klein team ga je zorgen voor een effectieve communicatie-aanpak voor dit project, onder andere via sociale media, internet, radio, tv, kranten et cetera.

Behalve het Glutenvrije Pieten-project, zijn er bij APPR-HBB uiteraard nog voldoende andere mogelijkheden om aan mee te werken. Denk aan de ondersteuning bij het maken van websites, het organiseren van een event of een congres of een sociale-media-campagne voor uiteenlopende verenigingen en natuurlijk voor APPR-HBB zélf.

Jij volgt een relevante HBO-opleiding, bent een aanpakker, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je wilt graag eigen initiatieven ontplooien tijdens je stage. Bij APPR-HBB krijg je tevens de mogelijkheid om creatief bezig te zijn: meer ervaring opdoen met vormgeving/dtp-werk, Photoshop, InDesign of video’s, alles is mogelijk! Sta je te popelen om mee te draaien bij ons? We ontvangen dan graag jouw motivatie en CV. Wil je meer weten over de stage of APPR-HBB? Bel 035-6942878 of mail naar info@apprhbb.nl, t.a.v. Jacqueline van Stiphout.