MedZ 4 – 2018

In deze MedZ gaan we ‘Samen op zoek naar alternatieven voor de ANW-Zorg’ maar u kunt ook lezen waar VPHuisartsen mee bezig is. Daarnaast onder andere een interview met onze vaste (scherpe) columniste en bestuurslid VPHuisartsen Rinske van de Goor. En een interview met Roderick Runne van Primair Huisartsenposten ‘Op zoek naar werkbaren ANW-modellen’.

MedZ is het prikkelende vakblad voor de praktijkhoudende huisarts en verschijnt 6x per jaar. MedZ komt tot stand door een samenwerking tussen de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen (VPHuisartsen) en APPR Hét Brancheburo, met twintig jaar ervaring in het uitgeven van (medische) tijdschriften.Het blad wordt vóór huisartsen en dóór huisartsen gemaakt en weet de doelgroep daardoor echt te raken.

MedZ online lezen

Hieronder kunt u MedZ online lezen. U kunt het blad ook schermvullend vergroten.

Adverteren in MedZ

Met MedZ bereikt u 5100 huisartsenpraktijken in Nederland op een opvallende en inspirerende wijze. Het blad is daarmee bij uitstek geschikt voor adverteerders als farmaceuten en leveranciers van medische middelen en instrumenten, praktijkadviseurs en -consultants, inrichters, leveranciers van ICT-oplossingen, banken en verzekeringsmaatschappijen, et cetera.

Contact

Adverteren en opvragen mediakaart: Herman Wessels, 035 694 28 78 herman@apprhbb.nl