Tandarts van Morgen

De Tandarts van Morgen is het online magazine voor (aankomende) professionals in de tandheelkunde. Dit online magazine staat boordevol inspirerende verhalen en tips van collega’s, praktische informatie en het laatste nieuws uit de dentale wereld.

De Tandarts van Morgen wil informeren en inspireren met onderhoudende artikelen, animaties en filmpjes. Het magazine is altijd en overal te lezen. Of het nou op een pc, mobiel of tablet is. Een van de grote voordelen is dat het magazine of een specifiek artikel heel makkelijk met iemand is te delen. De Tandarts van Morgen is een uitgave van APPR.

De Tandarts van morgen is altijd beschikbaar

De Tandarts van Morgen verschijnt elke maand en is 24 uur per dag online èn offline beschikbaar: www.tandartsvanmorgen.nl. Iedereen kan zich abonneren op de Tandarts van Morgen. Het magazine geeft dentale professionals een podium: tandartsen, assistenten, mondhygiënisten, preventieassistenten, implantologen, endodontologen, tandprothetici, parodontologen, enzovoort. Elke specialist komt aan het woord. Op die manier krijgen alle tandheelkundige disciplines een kijkje bij elkaar in de keuken.

 

Bekijk de Tandarts van Morgen!

Tandarts van Morgen Logo
 

Adverteren in de Tandarts van Morgen

De Tandarts van Morgen is een redactioneel online magazine die wordt ondersteund door partners. Ook partner worden, of adverteren in de Tandarts van Morgen? Onze sales wordt verzorgd door Herman Wessels. Je kunt hem mailen met vragen of voor een prijsopgave.

Contact

Neem voor meer informatie over de Tandarts van Morgen contact op met:

Redactie: Ellen Dobbelaar, 035 694 28 78 ellen@appr.nl
Adverteren: Herman Wessels, 035 694 28 78 herman@appr.nl