Professioneel Schoonmaken (PS)


Professioneel Schoonmaken (PS) is een crossmediaal platform voor de schoonmaakbranche. Door de synergie van website, vakblad en e-mailnieuwsbrief, biedt het platform de lezer vakinformatie op het gewenste moment via het favoriete medium. Het blad biedt de schoonmaakprofessional nieuws, opinie en achtergrondinformatie. De website is elke dag actueel, biedt extra informatie en een kennisbank die altijd te raadplegen is. Professioneel Schoonmaken voorziet de lezer continu van informatie en vakkennis, waarmee hij direct zijn voordeel kan doen in de praktijk.
www.professioneelschoonmaken.nl

Adverteren in PS

Professioneel Schoonmaken wordt gelezen door het management van schoonmaakbedrijven, opdrachtgevers/facility managers en leveranciers
van schoonmaakproducten en -diensten. Met Professioneel Schoonmaken bereikt u als adverteerder middels het blad meer dan 5.000 lezers per editie. Bovendien wordt uw advertentie per maand ook door 3.000 professionals gezien in de digitale, bladerbare versie van Professioneel Schoonmaken op de website. Daarnaast zijn er diverse betaalde redactionele mogelijkheden, zoals een omschrijving van de werking van uw product in ‘Product in de prakijk of een uitgebreide bedrijfsreportage.  De digitale nieuwsbrief PS-Nieuws wordt wekelijks gelezen door 2.500 abonnees. Kortom: Professioneel Schoonmaken biedt een ideaal crossmediaal platform voor uw marketingcommunicatie.

[download file=”http://dev.appr.nl/wp-content/uploads/2015/10/PS-Mediakaart-2016.pdf” title=”PS Mediakaart 2016″]

PS online lezen

Hieronder kunt u PS online lezen. U kunt het blad ook schermvullend vergroten.

Contact

Neem voor meer informatie over PS contact op met:

Redactie: Ellen Dobbelaar, 035 694 28 78 ellen@appr.nl
Adverteren: Herman Wessels, 035 694 28 78 herman@appr.nl