MedZ

MedZ is het prikkelende vakblad voor de praktijkhoudende huisarts. Het blad is beschouwend en kritisch, maar biedt de huisarts ook praktische handvatten om de dagelijkse praktijkvoering te verbeteren. Een gezonde dosis humor en satire ontbreekt niet. MedZ is het vakblad dat de huisartsen écht willen lezen!

Samenwerking MedZ

MedZ vakblad voor praktijkhoudende huisartsen komt tot stand door een samenwerking tussen de Vereniging Praktijkhoudende Huisartsen (VPHuisartsen), Medichain adviesbureau en inkoop voor huisartsen, en uitgeverij APPR, met twintig jaar ervaring in het uitgeven van (medische) tijdschriften.Het blad wordt vóór huisartsen en dóór huisartsen gemaakt en weet de doelgroep daardoor echt te raken.

Adverteren in MedZ

Met MedZ bereikt u 5100 huisartsenpraktijken in Nederland op een opvallende en inspirerende wijze. Het blad is daarmee bij uitstek geschikt voor adverteerders als farmaceuten en leveranciers van medische middelen en instrumenten, praktijkadviseurs en -consultants, inrichters, leveranciers van ICT-oplossingen, banken en verzekeringsmaatschappijen, et cetera.

[download file=”http://www.apprhetbrancheburo.nl/wp-content/uploads/2017/12/MedZ_Mediakaart-2018.pdf” title=”MedZ Mediakaart 2018″]

MedZ online lezen

Hieronder kunt u MedZ online lezen. U kunt het blad ook schermvullend vergroten.

Contact

Neem voor meer informatie over MedZ contact op met:

Redactie: Anya Vos, 035 694 28 78 anya@apprhbb.nl
Adverteren: Herman Wessels, 035 694 28 78 herman@apprhbb.nl